Anastasiadis Строителна фирма

Връзки, основаващи се на доверие

Дружеството «АНАСТАСИАДИС» развива своята професионална дейност в района на крайбрежията Каряни, Орфанио, Офринио, Тузла в град Орфани – Кавала, от 1996 година и първата му грижа е създаването на връзки със стотиците свои клиенти, основаващи се на доверие.

С опит, постоянство и коректност поема ангажимента за издаване на разрешения за строеж, покупко – продажбата на парцели и вилни сгради,  както и скоростното и качествено строителство на вилни сгради.

Луксозните строителни комплекси, отделните апартаменти и мансардите са оборудвани с топло и шумо – изолационни дограми, климатични инсталации, камина, собствено дворно място и големи балкони с беседки.

Безкрайните девствени плажни ивици, както и съчетаването на планина и море превръщат плажната ивица Караяни в Кавала отлично място за почивка, разположено само на 45 минути от Солун, в Пътния Възел на Община Солун, Община Кавала, Община Серес и Община Драма.

От 1996 до днес в нас преобладава чувство на удовлетвореност от приноса ни в рационалното туристическо развитие на района.

Спечелвайки доверието на купувачи и продавачи в течение на дългогодишната ни дейност, благодарение на постоянството ни, сме на първо място в предпочитанията им, факт, който бива доказан от изобилието недвижими имоти, които представляваме.

Поема изпълнението на програми за изплащане и интегрирани кредитиращи панкови продукти за строително кредитирани и кредити за покупка на недвижими имоти.