Real estate Anastasiadis
Real estate Anastasiadis
Real estate Anastasiadis
Real estate Anastasiadis

Anastasiadis Строителна фирмаAnastasiadis Строителна фирма

Връзки, основаващи се на доверие

Дружеството «ANASTASIADIS» развива своята професионална дейност в района на крайбрежията Каряни, Орфанио, Офринио, Тузла в град Орфани – Кавала, от 1996 година и първата му грижа е създаването на връзки със стотиците свои клиенти, основаващи се на доверие.

С опит, постоянство и коректност поема ангажимента за издаване на разрешения за строеж, покупко – продажбата на парцели и вилни сгради, както и скоростното и качествено строителство на вилни сгради.

Избрани имоти в Kariani, Офринио, Орфани

Нашият регион, как да стигнете до тук, забележителности, забавляват

Нашият регион, как да стигнете до тук, забележителности, забавляватСамо на 100 км. от Солун и 55 км. от Кавала се намира община Орфану и Кариани. На по-малко от 1 час от Солун, Драма и Кавала, Кариани е много добър избор за закупуване на вилно място или ваканционна къща / вила.

Със забележителности като например Лъва на Амфиполис, пещерата на Алистратис и чудесните плажове с кристалните води на Бяло море, правят областта на Кариани, Орфани и Орфанио идеалното място за ваканция. И разбира се, в туристически организираната община Орфану ще имате много възможности за развлечения в множеството таверни, барчета и нощни клубове.